Mi egy innovatív vállalkozás vagyunk, amely a legmodernebb számítógépes tervezési technológiákat alkalmazza az egyedi és pontos fogszabályozó készülékek tervezésében. Cégünk szakértői csapata a fogszabályozás területén szerzett évek óta felhalmozódott tapasztalatokat és a legfejlettebb digitális technológiákat egyesíti, hogy forradalmasítsa a fogszabályozó készülékek gyártását.

Specialitásunk az egyedi tervezésű, rendkívül pontos fogszabályozó készülékek, amelyeket kifejezetten a páciensek egyedi igényeire szabva készítünk. Ezután a validálás után minősített orvosi fémekből, fém 3D nyomtatással állítjuk elő őket, biztosítva ezzel a termékek maximális megbízhatóságát és tartósságát.

Ezen túlmenően, navigációs sablonokat is gyártunk, amelyek segítségével a TAD-ok (temporary anchorage device – ideiglenes rögzítési eszközök) pozícióját tervezzük meg, tovább növelve a kezelések pontosságát és hatékonyságát.

A tervezési folyamat során cbct és .stl file-okat összefésülve alkalmazunk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a készülékeket a lehető legnagyobb precizitással dolgozzuk ki.

Célunk, hogy a fogszabályozási folyamatot a lehető legkényelmesebbé, legbiztonságosabbá és legpontosabbá tegyük mind a fogorvosok, mind a páciensek számára.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Digital Ortho Studio a legmodernebb technológiákkal és eljárásokkal dolgozik, hogy úttörő megoldásokat kínáljon a fogszabályozási piacon. Várjuk, hogy együttműködhessünk Önnel és hozzájárulhassunk páciensei mosolyának tökéletesítéséhez!

Iratkozzon fel a linken és elküldjük Önnek a Kongresszus résztvevőinek készített kedvezményes ajánlatunkat.

https://digitalorthostudio.hu/