Kongresszus főszponzora

Pre-Kongresszus főszponzora

Gálavacsora főszponzora

Kreditpont: 50+16

(A Pre-Kongresszus és a Kongresszus tesztvizsgával zárul, melyek sikeres teljesítése a kreditpontok megszerzésének feltétele)

Akkreditációs kódszám: SZTE SZAOK/2024.I./00051 és SZTE SZAOK/2024.I./00051

(A Pre-Kongresszus és a Kongresszus hivatalos nyelve angol)

Szervezőbizottság elnöke:
Dr. habil. Segatto Emil PhD

Szervezőbizottság tagjai:
Dr. Balázs Gergő
Dr. Balogh Katalin
Dr. Ceglédi Laura
Dr. Felkai Tamás
Dr. Hegedűs László
Dr. Pinke Ildikó
Dr. Sáfrány-Fárk Árpád PhD
Dr. Segatto Angyalka MBA
Dr. Vadász Anna
Dr. Zicsi-Liess Anna Lili

Szervező:
Telefon: +36 20 937 1505
E-mail: congress@maft.hu
Postacím: 1015 Budapest, Hattyú u. 16.
Bankszámlaszám: 10400205-50526966-89781004

+1

1

2

3

Regisztrációs csomag:

A szakmai regisztrációs csomag tartalmazza a Pre-Kongresszus és Kongresszus tudományos programján való részvételt, a szakmai kiállítás megtekintését, a Get-Together Party belépőjét (welcome drink), valamint a 4 nap ebéd- és kávészünetek fogyasztásait. Az online regisztrációs csomag kiválasztásánál lehetőség van a Gálavacsora jegy megvásárlására (1 vagy 2 főre), mely együtt kerül kiszámlázásra. Az online regisztrációs időszak után, május 5-től csak helyszíni regisztrációra van lehetőség. A számla közvetített szolgáltatásként étkezést is fog tartalmazni, mely külön részletezve kerül feltüntetésre. A regisztrációs díjak az adókat tartalmazzák

Társasági programok:

Get-Together party –
ClearCorrect Party

2024. május 16. (csütörtök): 17:00-20:00
RaM ArT SzíNház – kiállítótér
előtér, udvar
1133 Budapest, Kárpát utca 23.
Dress code: Business casual

A Get-Together Party megfelelő alkalmat biztosít a kollégák számára egy felszabadult, kötetlen beszélgetéshez a feszített szakmai program után. A fogadáson minden kongresszusi résztvevőt üdvözlő itallal vár a Magyar Állcsont-ortopédiai és Fogszabályozási Társaság II. Nemzetközi Kongresszusának szervező bizottsága.

Gálavacsora –
SPARK GALA

2024. május 17. (péntek): 19:30-01:30
RaM ArT SzíNház – előadóterem
előtér, udvar
1133 Budapest, Kárpát utca 23.
Dress code: Cocktail attire

A Gálavacsora helyek száma korlátozott, ezért elérhetőségük a szakmai regisztrációs csomag kiválasztásánál FIRST COME, FIRST SERVED alapon történik! Gálavacsora jegy igényléseket legkésőbb május 5-ig áll módjukban a szervezőknek elfogadni.

Kísérő számára történő Gálavacsora jegy vásárlása a regisztrációs csomag kiválasztásánál a “Kísérővel” box megjelölésével lehetséges. Az 1 vagy 2 fő számára igényelt vacsorajegy ára a választott regisztrációs csomag díjával együtt kerül kiszámlázásra. A szervezők az igényelt vacsorajegyeket csak az átutalt díjak beérkezését követően tudják biztosítani!

Kedvezményes szálláslehetőségek:

A Four Points by Sheraton Budapest Danube modern stílusú, hangulatos szobákkal várja Önt a Dunapart pesti oldalán.
Szállodánk Budapest 13. kerületében, a város egyik frekventált negyedében található. Az épület Budapest zöld szívére, a Margitszigetre néz. A Váci utca fontos üzleti helyszínei akár gyalogosan is megközelíthetők. A Budapest Nemzetközi Repülőtérre érkező vendégeink számára igény szerint reptéri transzfer szolgáltatást biztosítunk.

A Magyar Állcsont-ortopédiai és Fogszabályozási Társasággal való együttműködésünk keretében a #wowaligner2024 idejére a Kongresszus résztvevői számára kedvezményes szállásfoglalási lehetőség elérhető.

Foglalás

A Danubius Hotel Helia széleskörű fitness és wellness szolgáltatásokkal várja Önt Budapest egyik leggyorsabban fejlődő részén, a 13. kerületben, a Duna-parton. A belváros csupán 15 percre található, a közeli Margitszigeten pedig sportlehetőségek sora és gyönyörű parkok várják a mozogni vágyókat. Az autóval érkezők biztonságban tudhatják kocsijukat a hotel parkolójában.

A Magyar Állcsont-ortopédiai és Fogszabályozási Társasággal való együttműködésünk keretében a #wowaligner2024 idejére a Kongresszus résztvevői számára kedvezményes szállásfoglalási lehetőség elérhető.

Foglalás

További szálláslehetőségek:

Ensana Thermal Margitsziget
Nagyvárosi szálloda és gyógyközpont Budapest szívében. A gyönyörű Margitszigeten fekvő, a város zajától elszigetelt wellnessparadicsom csupán egy karnyújtásnyira található a magyar főváros nyüzsgő forgatagától. A népszerű metropolisz és a legendás gyógyfürdő kikapcsolódási lehetőségek végtelen sorát kínálja Önnek.

Az Aquincum Hotel Budapest a város egyik történelmi részén, Óbudán található, a Duna-parton. A szálloda hatalmas saját parkkal rendelkezik, a környéken hangulatos utcákat, borozókat és éttermeket találunk, a közeli óbudai Főtér pedig változatos szabadtéri programokat kínál.
A hotel étteremmel, kávézóval, spa és wellness központtal várja vendégeit. Az Aquincum Hotel tökéletes kikapcsolódást nyújt pihenni vágyó és üzleti útra érkező vendégek számára egyaránt.

A Mystery Hotel Budapest 82 szobás luxus szálloda Budapest belvárosában, a 6. kerületben található. A város főbb látványosságai, mint a Parlament, Hősök tere és a Bazilika is sétatávolságra vannak a szállodától.

Álló- és mozgóképek rögzítése

A Magyar Állcsont-ortopédiai és Fogszabályozási Társaság II. Nemzetközi Kongresszusának szervezői tájékoztatják a résztvevőket, hogy a szimpózium szakmai és társasági programjairól – későbbi promóciós céllal, professzionális fotósok bevonásával – álló- és mozgókép anyag készül. A résztvevők a regisztráció elküldésével egyidejűleg a képanyag rögzítéséhez hozzájárulnak.

Fotós fal

A Magyar Állcsont-ortopédiai és Fogszabályozási Társaság II. Nemzetközi Kongresszus szervezői a szakmai programok helyszínére szponzor logókkal ellátott fotós falat telepítenek, lehetőséget biztosítva a résztvevőknek egyéni-, csoportos-, vagy akár az előadókkal közösen történő fotózkodásra.

Könyvvásárlás és dedikálás

Az Elsevier Kiadó gondozásában 2021 végén megjelent Principles and Biomechanics of Aligner Treatment c. könyv megvásárolható lesz a helyszínen. A szerzők közül Prof.Em.Dr.Ravindra Nanda, Dr. Tommaso Castroflorio, Dr. Francesco Garino és Dr. Kenji Ojima személyes jelenléte lehetőséget biztosít a helyszínen megvásárolt könyvek dedikálásra.

Fenntarthatóság

Küldetésnyilatkozat

A fenntarthatóság több, mint környezeti kérdés – ez egy szélesebb körű kihívás, amely mindenre és mindenkire hatással van a bolygónkon. Vízválasztó pillanat előtt állunk az emberi evolúció és a környezetvédelem történetében, és bár ez kétségtelenül az instabilitás időszaka, egyben a nagy lehetőségek időszaka is. Szenvedélyesen hiszünk abban, hogy a fenntarthatóság kulcsfontosságú eleme küldetésünknek, valamint a hosszú távú jólét jövőjének.

Tedd prioritássá a fenntarthatóságot: a kis változtatásoknak nagy pozitív hatása lehet.

Nyomtatott anyagok csökkentése

  • A #wowaligner2024 esetében arra törekszünk, hogy a Kongresszus nyomtatott anyagait a minimálisra csökkentsük.

Hulladékok csökkentése és újrahasznosítás

  • Minden #wowaligner2024 nyomtatott anyag újrahasznosított papírból készül
  • A Kongresszus Badge zsinórjai újrahasznosított PET-ből készülnek
  • Gondolkodunk, mielőtt nyomtatunk – csak a legszükségesebbeket nyomtatjuk, és tudatosak vagyunk a digitális alternatívák iránt
REGISZTRÁCIÓ
FELHÍVJUK MINDEN RÉSZTVEVŐ FIGYELMÉT, HOGY A KONGRESSZUS IDEJE ALATT A BADGE VISELÉSE KÖTELEZŐ ÉS A SZAKMAI PROGRAMOKRA VALÓ BELÉPÉS FELTÉTELE!