Kongresszus főszponzora

Poszt-kongresszus főszponzora:

Kreditpont: 48+16

(a Kongresszus és a Poszt-Kongresszus tesztvizsgával zárul, melyek sikeres teljesítése a kreditpontok megszerzésének feltétele)

Akkreditációs kódszám: SZTE-SZAOK/2022.I./00104 és SZTE-SZAOK/2022.I./00105

(A Kongresszus és Poszt-Kongresszus hivatalos nyelve angol)

Szervező bizottság elnöke:
Dr. habil. Segatto Emil PhD

Szervező bizottság tagjai:
Dr. Felkai Tamás
Dr. Gulyás Dóra
Dr. Hegedűs László
Dr. Nemes Bálint
Dr. Pinke Ildikó
Dr. Sáfrány-Fárk Árpád PhD
Dr. Segatto Angyalka MBA

Szervező:
Telefon: +36 20 937 1505
E-mail: congress@maft.hu
Postacím: 1015 Budapest, Hattyú u. 16.
Bankszámlaszám: 10400205-50526966-89781004

1

2

3

+1

Regisztrációs csomag:

A szakmai regisztrációs csomag tartalmazza a Kongresszus és Poszt-kongresszus tudományos programján való részvételt, a szakmai kiállítás megtekintését, a Get-Together Party belépőjét (welcome drink), valamint a 4 nap ebéd- és a kávészünet fogyasztásait. Az online regisztrációs csomag kiválasztásánál lehetőség van a Gálavacsora jegy megvásárlására (1 vagy 2 főre), mely együtt kerül kiszámlázásra. Az online regisztrációs időszak után, május 31-től csak helyszíni regisztrációra van lehetőség. A számla közvetített szolgáltatásként étkezést is fog tartalmazni, mely külön részletezve kerül feltüntetésre. A regisztrációs díjak az adókat tartalmazzák!

Társasági programok

Get-Together party

2022. június 9. (csütörtök) – 17:00-20:00
AquaWorld Resort – kongresszusi terem előtér, terasz
1044 Budapest, Íves út 16.
Dress code: Business casual

A Get-Together Party megfelelő alkalmat biztosít a kollégák számára egy felszabadult, kötetlen beszélgetéshez a feszített szakmai program után. A fogadáson minden kongresszusi résztvevőt üdvözlő itallal vár a Magyar Állcsont-ortopédiai és Fogszabályozási Társaság I. Nemzetközi Kongresszusának szervező bizottsága.

Gálavacsora

2022. június 10. (péntek) – 19:30-23:30
Robinson Timeless Kitchen – emelet, terasz
1146 Budapest, Városligeti tó
Dress code: Coctail attire

A Gálavacsora sztárfellépője a Mojo zenekar, melynek tagjai a tradicionális blues, a hatvanas évek beat, country és jug esetenként jazzes, sajátos hangvételű zenei világával varázsolják el a közönséget. Az est hangulatát az első világbajnok magyar vörös bor készítőinek a villányi Jammertal Borbirtok tulajdonosainak borbemutatója színesíti, a vacsorához biztosított borsor pedig fokozza. Az est zenei hangulatfelelőse szerepet fiatal kollégánk, Dr. Balázs Gergő vállalta magára.

A Gálavacsora helyek száma korlátozott, ezért elérhetőségük a szakmai regisztrációs csomag kiválasztásánál FIRST COME, FIRST SERVED alapon történik! Gálavacsora jegy igényléseket legkésőbb május 31-ig áll módjukban a szervezőknek elfogadni.

Kisérő számára történő Gálavacsora jegy vásárlása a regisztrációs csomag kiválasztásánál a “Kisérővel” box megjelölésével lehetséges. Az 1 vagy 2 fő számára igényelt vacsorajegy ára a választott regisztrációs csomag díjával együtt kerül kiszámlázásra. A szervezők az igényelt vacsorajegyeket csak az átutalt díjak beérkezését követően tudják biztosítani!

Kedvezményes szálláslehetőség:

Az AquaWorld Resort Budapest a Magyar Állcsont-ortopédiai és Fogszabályozási Társaság I. Nemzetközi Kongresszusának résztvevői számára korlátozott számban kedvezményes szállásfoglalási lehetőséget biztosít, melyet a Hotel honlapján érnek el az érdeklődők.

További szálláslehetőség:

Park Inn by Radisson Budapest ★ ★ ★ ★
Cím: Szekszárdi utca 16–18, Budapest, 1138, Hungary
Telefon: +36 (1) 688 4900
E-mail: info.budapest@parkinn.com
Web: https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/park-inn-budapest

Álló-és mozgó képek rögzítése

A Magyar Állcsont-ortopédiai és Fogszabályozási Társaság I. Nemzetközi Kongresszusának szervezői tájékoztatják a résztvevőket, hogy a kongresszus szakmai és társasági programjairól – későbbi promóciós céllal, professzionális fotósok bevonásával – álló- és mozgó képanyag készül. A résztvevők a regisztráció elküldésével egyidejűleg a képanyag rögzítéséhez hozzájárulnak.

Fotós fal

A Magyar Állcsont-ortopédiai és Fogszabályozási Társaság I. Nemzetközi Kongresszusának szervezői a szakmai programok helyszínére szponzor logókkal ellátott fotós falat telepítenek, lehetőséget biztosítva a résztvevőknek egyéni-, csoportos-, vagy akár az előadókkal közösen történő fotózkodásra.

Könyvvásárlás és dedikálás

Az Elsevier Kiadó gondozásában 2021 végén megjelent Principles and Biomechanics of Aligner Treatment c. könyv megvásárolható lesz a helyszínen. A szerzők közül Prof.Em.Dr. Ravindra Nanda és Dr. Tommaso Castroflorio személyes jelenléte lehetőséget biztosít a helyszínen megvásárolt könyvek dedikáltatására.

Fenntarthatóság

Küldetésnyilatkozat

A fenntarthatóság több, mint környezeti kérdés – ez egy szélesebb körű kihívás, amely mindenre és mindenkire hatással van a bolygónkon. Vízválasztó pillanat előtt állunk az emberi evolúció és a környezetvédelem történetében, és bár ez kétségtelenül az instabilitás időszaka, egyben a nagy lehetőségek időszaka is. Szenvedélyesen hiszünk abban, hogy a fenntarthatóság kulcsfontosságú eleme küldetésünknek, valamint a hosszú távú jólét jövőjének.

Tedd prioritássá a fenntarthatóságot: a kis változtatásoknak nagy pozitív hatása lehet.

Nyomtatott anyagok csökkentése

  • A #breakthru2022 esetében arra törekszünk, hogy a Kongresszusa nyomtatott anyagait a minimálisra csökkentsük.

Hulladékok csökkentése és újrahasznosítás

  • Minden #breakthru2022 nyomtatott anyag újrahasznosított papírból készül
  • A Kongresszusi Badge zsinórjai újrahasznosított PET-ből készülnek
  • Gondolkodunk, mielőtt nyomtatunk – csak a legszükségesebbeket nyomtatjuk, és tudatosak vagyunk a digitális alternatívák iránt

#breakthru2022 COVID-19 részvételi szabályozás

Az MÁFT a COVID-19-re vonatkozó előírásokat a helyi hatóságok legújabb irányelveinek és követelményeinek megfelelően alkalmazza.
Kérjük, kövesse weboldalunkon a COVID-19 szabályozással kapcsolatos frissítéseket, a helyszínre és a kongresszusra való belépéshez szükséges követelményekről.

REGISZTRÁCIÓ
FELHÍVJUK MINDEN RÉSZTVEVŐ FIGYELMÉT, HOGY A KONGRESSZUS IDEJE ALATT A BADGE VISELÉSE KÖTELEZŐ ÉS A SZAKMAI PROGRAMOKRA VALÓ BELÉPÉS FELTÉTELE!