Kreditpont: 32

(A Symposium tesztvizsgával zárul, melyek sikeres teljesítése a kreditpontok megszerzésének feltétele)

Akkreditációs kódszám:SZTE-SZAOK/2023.II/00046

Szervezőbizottság elnöke:
Dr. habil. Segatto Emil PhD

Szervezőbizottság tagjai:
Dr. Felkai Tamás
Dr. Hegedűs László
Dr. Pinke Ildikó
Dr. Sáfrány-Fárk Árpád PhD
Dr. Segatto Angyalka MBA
Dr. Vadász Anna

Szervező:
Telefon: +36 20 937 1505
E-mail: congress@maft.hu
Postacím: 1015 Budapest, Hattyú u. 16.
Bankszámlaszám: 10400205-50526966-89781004

+1

1

2

Regisztrációs csomag:

A szakmai regisztrációs csomag tartalmazza a Symposium tudományos programján való részvételt, a szakmai kiállítás megtekintését, a Gálavacsora, valamint a 2 nap ebéd- és a kávészünet fogyasztásait. A Pre-Symposium regisztráció tartalmazza a Pre-Symposium tudományos programján való részvételt, a szakmai kiállítás megtekintését, valamint a kávészünet fogyasztásait. Az online regisztrációs csomag kiválasztásánál lehetőség van külön Gálavacsora jegy megvásárlására kísérő részére, mely együtt kerül kiszámlázásra. Az online regisztrációs időszak után, augusztus 28-tól már csak helyszíni regisztrációra van lehetőség, a szabad helyek függvényében. A számla közvetített szolgáltatásként étkezést is fog tartalmazni, mely külön részletezve kerül feltüntetésre. A regisztrációs díjak az adókat tartalmazzák!

Gálavacsora

2023.szeptember 8. (péntek): 19:00-23:00
Bistorant – Four Points by Sheraton Lobby
6000 Kecskemét, Izsáki út 6.
Dress code: Coctail attire

A Gálavacsora hangulatát idén is az első világbajnok magyar vörösbor készítőinek a villányi Jammertal Borbirtok tulajdonosainak borbemutatója színesíti, a vacsorához biztosított borsor pedig fokozza. Az est jól bevált hangulatfelelőse újra fiatal kollégánk, Dr. Balázs Gergő lesz.

A Gálavacsora jegy igényléseket legkésőbb augusztus 27-ig áll módjukban a szervezőknek elfogadni.

Kísérő számára történő Gálavacsora jegy vásárlása a regisztrációs csomag kiválasztásánál a „Kísérővel“ box megjelölésével lehetséges. A kísérő számára igényelt vacsorajegy ára a választott regisztrációs csomag díjával együtt kerül kiszámlázásra. A szervezők az igényelt vacsorajegyeket csak az átutalt díjak beérkezését követően tudják biztosítani!

Prof. Dr. Végh András emlékverseny – versenykiírás

Az MÁFT vezetősége a hadoSymp2023 alkalmával egy hagyományteremtő, rendhagyó, baráti vetélkedőt hirdet, mellyel a magyar fogszabályozás iskolateremtő alakja, Dr. med. habil. Végh András emléke előtt kíván tisztelegni. 

Versenykiírás részletei itt: Prof. Dr. Végh András emlékverseny

Kedvezményes szálláslehetőség:

A Four Points by Sheraton Kecskemet Hotel & Conference Center a Magyar Állcsont-ortopédiai és Fogszabályozási Társaság I. Szimpóziumának résztvevői számára korlátozott számban kedvezményes szállásfoglalási lehetőséget biztosít, melyet a Hotel honlapján érnek el az érdeklődők.

Szobafoglalási adatlap az alábbi linken érhető el!

Álló- és mozgóképek rögzítése

A Magyar Állcsont-ortopédiai és Fogszabályozási Társaság I. Szimpóziumának szervezői tájékoztatják a résztvevőket, hogy a szimpózium szakmai és társasági programjairól – későbbi promóciós céllal, professzionális fotósok bevonásával – álló- és mozgókép anyag készül. A résztvevők a regisztráció elküldésével egyidejűleg a képanyag rögzítéséhez hozzájárulnak.

Fotós fal

A Magyar Állcsont-ortopédiai és Fogszabályozási Társaság I. Szimpóziumának szervezői a szakmai programok helyszínére szponzor logókkal ellátott fotós falat telepítenek, lehetőséget biztosítva a résztvevőknek egyéni-, csoportos-, vagy akár az előadókkal közösen történő fotózkodásra.

Fenntarthatóság

Küldetésnyilatkozat

A fenntarthatóság több, mint környezeti kérdés – ez egy szélesebb körű kihívás, amely mindenre és mindenkire hatással van a bolygónkon. Vízválasztó pillanat előtt állunk az emberi evolúció és a környezetvédelem történetében, és bár ez kétségtelenül az instabilitás időszaka, egyben a nagy lehetőségek időszaka is. Szenvedélyesen hiszünk abban, hogy a fenntarthatóság kulcsfontosságú eleme küldetésünknek, valamint a hosszú távú jólét jövőjének.

Tedd prioritássá a fenntarthatóságot: a kis változtatásoknak nagy pozitív hatása lehet.

Nyomtatott anyagok csökkentése

  • A hadoSymp2023 esetében arra törekszünk, hogy a Symposium nyomtatott anyagait a minimálisra csökkentsük.

Hulladékok csökkentése és újrahasznosítás

  • Minden hadoSymp2023 nyomtatott anyag újrahasznosított papírból készül
  • A Symposium Badge zsinórjai újrahasznosított PET-ből készülnek
  • Gondolkodunk, mielőtt nyomtatunk – csak a legszükségesebbeket nyomtatjuk, és tudatosak vagyunk a digitális alternatívák iránt
REGISZTRÁCIÓ VÉGE
FELHÍVJUK MINDEN RÉSZTVEVŐ FIGYELMÉT, HOGY A SYMPOSIUM IDEJE ALATT A BADGE VISELÉSE KÖTELEZŐ ÉS A SZAKMAI PROGRAMOKRA VALÓ BELÉPÉS FELTÉTELE!