A ClearCorrect egy globális fogszabályozási márka, amely mögött nemcsak rengeteg innováció és kutatás, hanem a Straumann Group kiemelkedő klinikai tapasztalata áll. Ezzel a háttérrel garantálni tudjuk Ügyfeleinknek a szükséges támogatást, a felhasználás teljeskörű szabadságát, valamint azokat a kiemelkedő minőségű fogszabályozási termékeket, melyeket felhasználó orvosaink és azok páciensei is megérdemelnek.

A ClearCorrect alignerek külön erre a célra kifejlesztett a ClearQuartz™ szabadalmaztatott anyagból készülnek, speciálisan eldolgozott szélek egyedülálló kombinációja, amellyel könnyű és gyors kezelések valósíthatóak meg. A digitális munkafolyamatokat úgy terveztük, hogy valóban megadhassuk felhasználóinknak a teljeskörű szabadságot. Dolgozzon Ön is úgy, ahogyan szeretne: válasszon ki bármilyen IOS-rendszert, készítsen el személyre szabott kezelési tervet, illetőleg válassza ki az Önnek a legjobban megfelelő kezelési lehetőséget.

Kezelési tervek elkészítése végtelenül egyszerű az intuitív kezeléstervező eszközzel, a ClearPilottal™.
A ClearPilot™ a tervezéstől a jóváhagyásig biztosítja a megfelelő irányítást és a rugalmasságot a felhasználók részére.
Tervező csapatunk több mint 20 éves digitális fogszabályozási tervezési tapasztalattal rendelkezik, ezzel hatékony tervezést és együttműködést biztosítunk a kezelési célok elérése érdekében.
A ClearCorrectet az indulás napjától kezdve a személyes, odafigyelő támogatás erejére építettük fel.
Elsődleges célunknak tekintjük, hogy meghallgassuk a partnereinket igényeit. Ez az, ami több mint 16 éve tart minket a piacon, és ez alapján biztosan állíthatjuk, hogy mindig is itt leszünk.

Weboldal: ClearCorrect | your partner in ortho. (straumann.com)
Cím: 1139 Budapest, Fiastyúk utca 4-8. F. ép