Hisszük és valljuk, hogy nem egyszerűen autókat és szolgáltatásokat értékesítünk, hanem a BMW és MINI márkák filozófiájával azonosulva elkötelezetten az autóvezetést és a mobilitást élménnyé varázsoljuk minden egyes ügyfelünk számára.

Meggyőződésünk, hogy minden egyes gépjármű, amely elhagyja márkakereskedésünket magán viseli cégünk, a Budapest Motors védjegyét.

Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásaink tekintetében nem ismerünk kompromisszumot, mindenből a legjobbat kell nyújtanunk.

Rendszeresen visszatérő ügyfeleink számának folyamatos emelkedése igazolja számunkra, hogy nem létezik olyan marketing tevékenység, amely felülmúlhatja azt, hogy szolgáltatásainkat elismerve, ügyfeleink elégedetten ajánlanak bennünket egymásnak.

Mind az értékesítés, mind a vevőszolgálat területén dolgozó kollégáink számára az adott pozíció túlmutat egy munkakörön, ők a BMW és MINI márka rajongóiként rendelkeznek azzal a tudással és tapasztalattal, amely biztosítja ügyfeleink számára szolgáltatásaink kiemelkedő színvonalát, valamint a biztonságos és gondtalan autózás élményét.

Cégcsoportunk több évtizedes múlttal rendelkezik a gépjármű kereskedelem és a kapcsolódó szolgáltatások terén, stabil és megbízható partnerként állunk jelenlegi és leendő ügyfeleink rendelkezésére.

A Budapest Motors lelkes csapata.

És kérjük ne feledje: Első az Élmény

https://www.bmw-budapestmotors.hu