SHAOLIN STUDIÓ

Hozzánk belépve, vendégeink feltöltődhetnek pozitív energiával, elfelejthetik a mindennapi stressz okozta feszültséget gyógymasszázs- és wellness szolgáltatásaink segítségével.

Stúdiónkban megtalálhatják a nyugati masszázs stílusokon kívül a keleti masszázs formákat is.

A Do-In szelíd gyakorlatai feltöltik testét és lelkét energiával, miközben képesített oktatónkkal együtt gyakorolják annak egyszerű mozgássorozatait.

Legújabb LPG gép, a CELLU M6 INTEGRAL 2®, ma a non-invazív test- és arckezelések egyik csúcskezelésének számít a szépségiparban, és a gyógyászatban. Gépünk alkalmazza az Endermologie™ exkluzív sejtstimulációs technikát, amelynek segítségével vákuumos kötőszöveti masszázs kezeléseket végzünk. Segítségével arcfiatalítás, alakformálás, testkarcsúsítás, izom- kötőszöveti regenelálódás egyaránt elérhető.

Kozmetikusaink elektroporációt, azaz a tű nélküli mezoterápiát alkalmazzák az anti-aging kezelésekhez, kiegészítve a MEDIST kiváló minőségű válogatott hatóanyagokat tartalmazó kozmetikumaival, illetve a megbízható Binella ortomolekuláris rendszer szérumaival.

Ugyanakkor a VAGHEGGI kezeléseket azok számára ajánlják, akik valóban “a természet erejével” kívánnak szépülni.

Stúdiónkban teljes spa élményt kínálunk finn szaunánkkal és COCOON infraszaunánkkal, illetve InfraSlim-X, infra-bicikli segítségével, mellyel új szintre emelheti a kalória égetést.

Mottónk:

“Az egészség a legnagyobb ajándék, az elégedettség a legnagyobb gazdagság, a hűség a   legjobb kapcsolat.”
(Buddha)