Egy fiatal, lendületes start up csapat vagyunk, akik szeretnének innovációt hozni az üzleti életbe.

A mai világban, ahol bármi egy kattintásra van és mindent a telefonunkkal intézünk, miért ne digitalizálhatnánk névjegykártyáinkat is? NFC technológia segítségével egy érintésre van bárkitől az információ amit meg szeretnénk osztani.

Az NFC – Near Field Communication- egy olyan technológia, amely lehetővé teszi a fájlok vezeték nélküli átvitelét egyik mobil eszközről a másikra. Ezzel a megoldással akár egy érintéssel megoszthatjuk elérhetőségeinket, vállalkozással kapcsolatos információinkat, weblapot vagy social media felületet. A termékek igény szerint teljesen egyénre szabhatóak egyedi tervezéssel és anyagválasztással, amely lehet műanyag, fém, bambusz vagy akár egy matrica is.

Környezetünkre gyakorolt hatása sem elhanyagolható, ugyanis nem kell több száz papír alapú névjegykártyát nyomtatnunk, melyet sok esetben ügyfeleink elhagyhatnak, hanem mindezt helyettesíthetjük egyetlen kártyával is.

A felhasználási terület szempontjából a lehetőségek végtelenek, így bízunk benne hogy némi kreativitással Ön számára is megtaláljuk a
megfelelő megoldást.

Forduljon hozzánk bizalommal a www.ping-cards.com felületen.