FRONT-DENT

Partner a választásban
Partner a használatba

Partner a fogászatban

A szakma területén egyre inkább jelenlévő digitális megoldások esetében kiemelt fontosságúvá vált, hogy a felhasználó számíthasson a szakértői segítségre. Egy szkenner, vagy egy faragógép esetében a legtöbb kérdés sok esetben a használatba vétel során merül fel. Szakértőink révén minden segítséget megadunk az igényekhez leginkább megfelelő termék kiválasztásában éppúgy, mint a használat során felmerülő kérdések legmagasabb szintű megválaszolásában.

Edukáció

Szakértőink folyamatos képzéseken vesznek részt, hogy méltó módon képviselhessék mind a hagyományos, mint a digitális területekhez tartozó anyagokat, eszközöket, berendezéseket. A fogorvosok számára évente több mint száz kurzust szervezünk, melyek java a szakma legdinamikusabban fejlődő területein jelentkező igényeket célozzák meg.  A kurzusok előadói kivétel nélkül az adott terület elismert hazai, vagy külföldi szakértői közül kerülnek ki.

Cégünk

Az 1995-ben alakult Front-Dent Kft. Magyarország legnagyobb és évek óta az ágazat legmagasabb forgalmát magáénak tudható, vezető fogászati kereskedése, melynek székhelye a 4 szintes 1050 m² – es budapesti központunk, de üzleteink jelen vannak még Debrecenben, Miskolcon, Sopronban és Szegeden is. A kezelőegységek, gépek, Digitális és prevenciós megoldások mellett a mai napig nagy hangsúlyt fektetünk a széles választékban elérhető fogyóanyagok, fogyóeszközök és egyszer használatos termékek forgalmazására is.

 Aki minket választ, az megbízható partnert választ.