Digital Ortho Studio

Laborunk 1997 óta működik. Specialitásunk fogszabályozó készülékek és kiegészítők 3D tervezése és megvalósítása fém 3D nyomtatással.

Az innováció immáron több, mint két évtizede jellemzi cégünket. A fogszabályozó készülékek iránti szenvedély által 2012-ben Magyarországon elsőként vezettük be a digitális technológiát a fogszabályozó készülékek gyártása területén. Kollégáim és jómagam szakmai érdeklődését eddig zömmel külföldön tartott konferenciákon volt lehetőségünk kielégíteni.

Napjainkban a CAD/CAM technológiával gyártott palatinálisan elhorgonyzott transzverzális tágító készülékeket (MARPE, Micro4, Micro2, Hybrid Hyrax stb.) Nemes Bálint Doktor Úr vezette szakmai csapattal fejlesztjük. A nálunk készülő fogszabályozó és implantációs eszközök egyedisége az individuális tervezésnek köszönhető. Minden egyes eszközt a megrendelő orvossal szorosan együttműködve tervezünk teljesen esetre szabottan. Tapasztalatunk és precizitásunk a partnereink és a betegek számára a legjobb megoldásokat és a tökéletes minőséget jelenti. A digitális tervezés teljesen egyedi megoldások kialakítását teszi lehetővé a készülékeken.

Az eszközök különlegessége, hogy az első lépéstől az utolsóig grafikus szoftverekkel és 3D műanyag és fém nyomtatással támogatjuk az orvosok szakmai munkáját. A munkafolyamat a palatinális elhorgonyzásra szolgáló mini implantátumok legideálisabb pozíciójának CBCT segítségével történő meghatározásával kezdődik, a validált pozícióra 3D nyomtatott navigációs sablont készítünk végül egy grafikus szoftverrel megtervezzük a készüléket. A 3D megjelenítő szoftvereink segítségével még a gyártás előtt, jól tudjuk szemléltetni a készülék kialakítását, ami, ha elérte a végső elképzelést, akkor fém 3D nyomtatással valósítjuk meg monoblock formában, így csak a tágítást végző csavar kerül lézer forrasztva az eszközre.

A Digital Ortho Studio csapata továbbra is az innováció útján folytatja munkáját a partnereivel szorosan együttműködve, igényeiknek maximálisan eleget téve.

Digital Ortho Studio
8000 Székesfehérvár, Fiskális út 78.
Langmár Zsolt
3dortholabor@gmail.com
+36703113041
https://digitalorthostudio.hu/