American Orthodontics

Az 1968-ban alapított, Sheboygan, Wisconsin központú American Orthodontics elkötelezett amellett, hogy minőségi termékeket, megbízható szállítást és személyre
szabott szolgáltatást nyújtson a fogszabályozó szakembernek. Globálisan több mint 900 alkalmazottal és 110-nél több országban elérhető termékekkel az American Orthodontics a világ egyik legnagyobb magánkézben lévő fogszabályozó készülék gyártója és a fogászati szolgáltató szervezetek vezető szállítója világszerte.

Az AO termékek közel 98% -át Sheboyganben gyártják, ami lehetővé teszi számunkra, hogy maximalizáljuk a hatékonyságot a 280 000 négyzetméteres létesítményünkben. A műveletek és az irodai funkciók egy fedél alatt vannak, és a lehető legnagyobb ellenőrzést biztosítják a termékminőség és a költségek korlátozása felett. Az AO számos innovatív technológiát alkalmaz gyártási folyamatában, beleértve a fém fröccsöntést, szinterezést, automatizált megmunkálást, CNC svájci csavarmegmunkálást, 3D nyomtatást, lézerhegesztést és jelölést, valamint gyémánt nedves csiszolást. Mindezeket a gyártási folyamatokat szigorúan ellenőrzik, hogy megfeleljenek az orvostechnikai eszközökre vonatkozó előírásoknak a világ minden területén és régiójában.

• Az innovatív termékek és folyamatok a legjobb általános értéket nyújtják ügyfeleink számára
• Termékkínálatunk közel 98%-át a legmodernebb létesítményünkben gyártjuk Sheboyganben, Wisconsinban.
• Minden szükséges termék regisztrálva van az FDA-nál, és az AO ISO 13485:2016 tanúsítvánnyal rendelkezik